Catering

Mocht je bij je feest of evenement een keer iets compleet anders willen dan een barbecue, stamppottenbuffet of een Chinees/Indische rijsttafel, dan ben je bij Aniko’s Piac aan het juiste adres.

Vlees, vis, groente en vegetarisch 
Een gemiddeld menu bestaat uit 1 vlees of visgerecht, 1 aardappel of rijstgerecht of deegwaren, 1 warm en 1 koud groentegerecht. Dit kan op verzoek uitgebreid worden, hiervoor wordt dan een meerprijs in rekening gebracht. Mocht je een andere samenstelling willen (bijvoorbeeld vlees in plaats van groente) dan kan dit natuurlijk ook.

Warm aangeleverd inclusief borden en bestek 
Je hebt geen omkijken naar borden en bestek: deze worden in bruikleen gegeven en kun je dus zo weer aan ons meegeven als de chafing dishes weer worden opgehaald.

Tot 15 kilometer rondom Ruurlo
Omdat we er zeker van willen zijn, dat je lekker kunt genieten van warm eten, is er een maximale afstand van 15 km vanaf Ruurlo om onze gerechten te bezorgen. Natuurlijk kunnen wij ook met de bogràcs (kookketel) komen, zie hierna.

Door het hele land
Maar wil je toch Hongaars eten op grotere afstand dan die 15 km van Ruurlo, dan komen we met een bogràcs (kookketel). Het aantal gerechten is dan beperkt tot 1 of 2, maar deze kunnen wel ter plekke worden bereid boven een open vuurtje. Gelegenheden als een tourrit van een motorclub, een oldtimerrally of een klootschietwedstrijd waar onderweg een rustpunt is ingelast, zijn bij uitstek geschikt hiervoor.

Informeer naar de mogelijkheden of boek alvast!

Advertentie